lördag 4 januari 2014

Bounty

Nu har ischokladen fått en konkurrent. Dessa var både roliga och enkla att göra. Dessutom fulla med nyttigheter som riven kokos och kokosolja. 


Bounty

3 msk kokosolja
200 gr riven kokos
1 dl kokosmjölk
1 dl grädde
Vaniljpulver
100 gr mörk choklad
Ev 1 msk flytande honung eller annan sötning

Smält fettet på svag värme i en kastrull. Tillsätt kokos, kokosmjölk, grädde, en aning vaniljpulver och eventuell sötning. Rör om noga och ställ sedan i kylskåp tills blandningen blivit kall. 

Smält chokladen över vattenbad. 

Forma kokosblandningen till avlånga "kuddar" och doppa dem i den smälta chokladen. Dekorera eventuellt med rostade kokoschips. Förvara dem sedan i kylskåp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar